4. Gode råd – sådan kommer du i gang med akkreditering i almen praksis

I den kommende video kommer praktiserende læge, Pia Koefoed, med direkte anvisninger til, hvordan du kommer i gang med akkreditering i almen praksis.

Det kan være du er helt på mærkerne over, hvordan du kommer i gang med det her. Hvordan du kommer videre i den her proces. Pia, som er praktiserende læge i Køge, tænker det er en god idé at komme i gang med det samme. Det er en proces, som tager lang tid, og kan være uvant måde at arbejde på for nogen. Så jo før i starter, desto længere tid har i for at implementere modellen.

Som Pia nævner i videoen, kan det være en god idé at inddrage jeres personale og være konkrete fra starten. I kan evt. starte med hygiejne, som er en af de nemmere standarder at implementere. Gør endelig brug af de hjælperedskaber, som er tilgængelige. Det vigtigste er, at I kommer i gang.

Tre gode råd

I denne video får du tre konkrete, gode råd til at komme igang med akkreditering af Gregers Hansen-Nord, praktiserende læge i Mørkøv.

I denne video kommer praktiserende læge Pia Koefoed med tre gode råd til, hvordan du tager hul på arbejdet med akkreditering. Har du f.eks. allerede udpeget en tovholder?

Gå videre til del 5: Besøg af surveyor

X