Temaeftermiddag for fase 2- og 3-læger og andre interesserede

af

Er du fase 2- eller 3-læge, og/eller går du med tanker om at nedsætte dig i almen praksis? Så tilmeld dig denne temadag.

Nynedsat praktiserende læge Alaa Zankari fortæller om vejen frem til at nedsætte sig i en praksis i Regions Sjælland, og hvordan han fandt det rette match.

Sonja Rasmussen fortsætter dagens program og fortæller om de mange muligheder, du har for at få gratis hjælp fra KAP-S.

Statsautoriseret revisor Sten Glarkrog kommer rundt om struktur, ejerforhold og regnskab. Derudover kigger vi på, hvad det betyder, om der f.eks. er tale om en ”samarbejdspraksis” eller en ”kompagniskabspraksis”.

Peter Jakobsen, advokat med speciale i praksishandler, gennemgår alt lige fra bygninger, personale og ydernummer til juridiske udfordringer ved praksisovertag, kontrakter osv. Samtidig introducerer Peter os også til det, som mange går og tænker over før praksiskøb: ”Hvad sker der, hvis vi bliver uenige i praksis”. Hvad kan man gøre? Og hvad siger kontrakten?

Lene Therkelsen, nynedsat praktiserende læge i Region Sjælland, fortæller om erfaringer med at indgå en generationsskifteaftale.

Specialkonsulent Pia Drostgaard, Praksisområdet og Jura, Det Nære Sundhedsvæsen, fortæller om regler ved generationsskifteaftaler , delepraksis , 0-kapaciteter, den nye overenskomst og de særlige tilbud i Region Sjælland.

Temadagen afholdes virtuelt.

Du modtager en link til den virtuelle temadag dagen før arrangementet.

Tilmeld dig gratis her: https://www.tilmeld.dk/kob-af-praksis/signup