Klyngekoordinator
Klynger

Klyngekoordinator

Klyngekoordinatortræf

Til efteråret holder vi igen et Klyngekoordinatortræf den 23. oktober 2019 klokken 13-20. Arrangementet afholdes på Comwell Sorø. Det er for klyngekoordinatorer og suppleanter/bestyrelsen.

Vi har et spændende program på plads og med en dygtig underviser.

Vi har fokus på videndeling og jeres erfaringer og udfordringer med arbejdet i klynger, samt de gode historier.

Ib Ravn faciliterer dagen, samt holder et oplæg omkring facilitering i klyngearbejdet, og hvordan det konkret kan skabe klyngemøder, der er lærerige, værdiskabende, involverende og muntre. Se det fulde program her og tilmeld dig

Klyngekoordinator

Målet er at gøre det lettere for dig, som klyngekoordinator, at skabe basis for gode dialoger og momentum i arbejdet med data og samtidig sikre, at der både er plads til variation i de enkelte praksis og for de fælles faglige standarder.

Det kræver ledelsesmæssig facilitering at få et klyngesamarbejde til at fungere, og I får derfor også mulighed for at få sparring og hjælp i forhold til ideudvikling, mødeplanlægning, mødeafvikling og forandringsprocesser i praksis og supervision.

Det kan både være som opstart, ved opstået udfordringer med gruppedynamikken eller ved behov for at styrke den lærende kultur i klyngen.