Indlæser Kurser & arrangementer
Nordisk Kongres 2019
Kurser og arrangementer

Nordisk Kongres 2019

17. juni 2019 kl. 10:00 - 20. juni 2019 kl. 20:00

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Nordisk Kongres afholdes den 17.-20. juni 2019 i Aalborg.

Traditionen tro tilbyder KAP-S at refundere dit kongresgebyr (early bird), både som praktiserende læge og uddannelseslæge i Region Sjælland for op til 60 praktiserende læger og 20 uddannelseslæger. Vi har forhåndsreserveret dit hotelværelse samt arrangeret fælles bustransport og er vært ved en middag.

Program

Vi dækker alene* dit kongresgebyr (early bird) på kr. 5.700,- som praktiserende læge samt kr. 3.600,- som uddannelseslæge.

(HUSK! Du skal SELV tilmelde dig til Nordisk Kongres)

Fælles middag
KAP-S vil være vært ved en fælles middag for alle læger i Region Sjælland. Middagen afholdes tirsdag, den 18. juni 2019. Yderligere oplysninger om sted oplyses senere.
Du kan tilmelde dig middagen, når du anmoder om refusion af dit kongresgebyr.

Kom let og afslappende frem til kongressen
KAP-s arrangerer fælles bustransport tur/retur til kongressen. Meld dig på busturen og få en god snak med kolleger. Oplysninger om bustider og opsamlingssteder oplyses snarest.
Du kan tilmelde dig bustransporten ved anmodning om refusion af dit kongresgebyr.

Udrejse forventes mandag, den 17. juni og hjemrejse torsdag, den 20. juni 2019.

Vi har forhåndsreserveret dit hotelværelse
KAP-S har forhåndsreserveret et antal værelser, som du kan vælge at gøre brug af. Du skal blot krydse af ved din registrering om refusion af kongresgebyret hos os. Hotelværelserne er booket på Hotel Aalborg og Scandic Aalborg City, begge hoteller ligger med kort afstand fra Aalborg Kongres og Kultur Center, hvor kongressen holdes.

Vi gør opmærksom på, at du SELV skal afholde udgiften for hotelværelset, der betales ved ankomst til kongressen. Såfremt du ikke benytter hotelværelset, og det ikke kan bookes til anden side, tillader vi os at opkræve et gebyr, svarende til hotelværelsets pris. Det er først-til-mølle princippet i forhold til tildeling af de hotelværelser, der ligger nærmest konferencestedet.

Skal du til pre-konference?
KAP-S har igen i år valgt at understøtte tankerne bag pre-konferencen for uddannelseslæger. Det betyder, at du også kan få dækket dit gebyr til denne event.

Vi gør opmærksom på, at du ikke kan benytte fælles bustransport ved deltagelse i pre-konferencen på udrejsen.

*KAP-S dækker IKKE udgifter til overnatning, andre sociale arrangementer samt rejseudgifter, såfremt du ikke deltager i den fælles bustransport.

For at få dækket dit kongresgebyr skal du registrere dig her:

Tilmelding – praktiserende læge

Tilmelding – uddannelseslæge

Detaljer

Start:
17. juni 2019 kl. 10:00
Slut:
20. juni 2019 kl. 20:00
Pris:
kr.6900

Sted

Nordisk Kongres
Aalborg, Danmark

Arrangør

Jeanette Andersen