Indlæser Begivenheder
Store Praksisdag 2020
Kurser og arrangementer

Store Praksisdag 2020

15. maj kl. 11:30 - 16. maj kl. 12:00

Så er der åbent for tilmeldingen til Store Praksisdag 2020 i Korsør

Dagene afholdes d. 15. maj kl. 11:30 – 16. maj kl. 12:00, på Comwell Klarskovgaard i Korsør.

Årets tema er “Trivsel og arbejdsglæde i almen praksis” – i en travl hverdag.

Her sætter vi fokus på en række emner, som peger ind i noget af det vigtigste, for at du kan have en velfungerende hverdag i klinikken, med dit personale, dine kollegaer, dine patienter og hvor du kan trives.

Vi skal bl.a. møde forfatter, Karen Fastrup, som i sin bog “Hungerhjerte” beskriver sit alvorlige sygdomsforløb, samt mødet med det psykiatriske behandlersystem og Christian Jungersen, forfatter til “Undtagelsen”, der fortæller hvilke tanker og oplevelser, der ligger bag romanen. Romanen  er en skønlitterær beretning om en dysfunktionel arbejdsplads, med temaerne voksenmobning, selvbedrag og ondskab.

I løbet af fredagen skal vi høre om at være “Læge i skudlinjen” fra praktiserende læge Søren Brix Christensen. Vi skal høre om “Narrativ medicin” ved psykolog og direktør for DISPUK Allan Holmgren. Ulrik Lange fortæller om ledelse i små virksomheder og giver nogle små enkle håndgreb med på vejen. Speciallæge i arbejdsmedicin og stressekspert Bo Netterstrøm, fortæller om hvad man kan gøre, “Når lægen selv er ved at brænde ud” og giver os konkrete værktøjer, baseret på nyeste viden og forskning.

Derudover har vi nogle spændende workshops med forskellige faglige emner, såsom “EKG”, “Point-of-care ultralyd”, “Tidlig opsporing af psykoser”, “Ældre og medicin”, samt “Forløbsplaner”.

 

Program: Ønsker du at læse mere om dagens program og de forskellige workshops – kan det fulde program findes i højre side.

Tilmelding: Ønsker du at tilmelde dig gøres dette også i højre side.

Tilmeldingsfrist: d. 30. april 2020.

 

Detaljer

Start:
15. maj kl. 11:30
Slut:
16. maj kl. 12:00
Pris:
Gratis

Sted

Comwell Campus Klarskovgaard
Korsør Lystskov 30
Korsør, 4220 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

KAP-S
Telefon:
93566670
E-mail:
kap-s@regionsjaelland.dk