Indlæser Begivenheder
Store Praksispersonaledag 2020 – Korsør (Ny dato i september)
Kurser og arrangementer

Store Praksispersonaledag 2020 – Korsør (Ny dato i september)

10. september kl. 08:30 - 15:30

Så er der åbent for tilmeldingen til Store Praksispersonaledag 2020 i Korsør

Grundet omstændighederne med COVID-19, har KEU truffet beslutning om at flytte Praksispersonaledagene til september 2020.

Beslutningen er truffet som følge af pressemøde i Statsministeriet om COVID-19 d. 06.03.2020 og Danske Regioners supplerende forholdsregler i forhold til inddæmning af risiko for coronavirus, herunder at samle mange klinikere fra samme speciale.

Dagen afholdes nu d. 10. september 2020, på Comwell Klarskovgaard i Korsør, fra kl. 8:30 -15:30.

Årets tema er “Trivsel og arbejdsglæde i almen praksis – i en travl hverdag”.

Her sætter vi fokus på en række emner, som peger ind i noget af det vigtigste, for at du kan have en velfungerende hverdag i klinikken, nemlig trivsel.

Christian Jungersen, forfatter til “Undtagelsen”, fortæller hvilke tanker og oplevelser, der ligger bag romanen. Romanen er en skønlitterær beretning og en dysfunktionel arbejdsplads, med temaerne voksenmobning, selvbedrag og ondskab. Senere på dagen skal vi møde Søren Holmgren, som fortæller om, hvordan pres og forandringer kan håndteres i dagligdagen. Søren taler med stor humor om det svære, så det føles let.

Derudover har vi nogle spændende workshops med forskellige faglige emner, såsom “Opgaveglidning og behandlerteams”, “EKG”, “Tidlig opsporing af psykoser”, “Færdighedsværksted i blodprøver, smear og suturtræning”, samt en workshop om at finde den nyeste viden og være bedst muligt opdateret.

 

Program: Ønsker du at læse mere om dagens program og de forskellige workshops – kan det fulde program findes i højre side. Vi gør opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer.

Tilmelding: Ønsker du at tilmelde dig gøres dette også i højre side.

Tilmeldingsfrist: d. 28. august 2020.

 

Bemærk: Sidste år måtte vi lukke for tilmeldingen inden tilmeldingsfristens udløb, grundet for mange deltagere – så skynd dig, at tilmeld dig, så du kan få en plads på en af disse inspirerende dage.

Har du ikke mulighed for at deltage d. 10. september, holder vi en Store Praksispersonaledag d. 23. september i Køge.

Detaljer

Dato:
10. september
Tidspunkt:
08:30 - 15:30
Pris:
Gratis

Sted

Comwell Campus Klarskovgaard
Korsør Lystskov 30
Korsør, 4220 Danmark

Arrangør

KAP-S
Telefon:
93566670
E-mail:
kap-s@regionsjaelland.dk