Fight club hver dag

Traditionen tro var der Lægedage i uge 46 – hvor praktiserende læger fra hele landet mødes og deltager i kurser, netværker samt deltager i sociale arrangementer hele ugen. Det er PLO-E (efteruddannelse) som står for Lægedage.

I forbindelse med Lægedage er der også et stort område med stande, hvor regionerne, KAP’erne, PLO, DSAM, DAK-E, system-leverandører og øvrige interessenter står.

KAP-S havde også en stand i år, som hver dag var bemandet med lægelige konsulenter og medarbejdere i KAP-S. Der var således rig mulighed for at spørge om gode råd vedrørende IT, organisering, ledelse og trivsel, akkreditering, kurser og meget mere.

Standen var bygget op som en boksearena, med fokus på fight clubs, hvor to kombattanter dagligt battlede om et aktuelt emne, faciliteret af journalist Rasmus Birkerod. Battlen blev også livestreamet på facebook via KAP-S’ side.

Du kan nedenfor gense de forskellige battles:

Mandagens video
Almen praksis rolle i opsporing af KOL – debatørerne var John Brodersen & Peter Lange

Tirsdagens video
Tid samme dag – debatørerne var Bo Gerdes & Helle Iversen

Onsdagens video
Medicinsk cannabis – debatørerne var Anders Beich & Peder Arhfeldt-Mollerup

Torsdagens video
Udbudsklinikker – debatørerne var Niels Ulrich Holm & Jens Stenbæk

Fredagens video
Tillid vs. tilsyn – debatørerne var Line Soot & Charlotte Hjort

Videoerne er blevet vist og delt langt mere end vi havde turde håbe på. Således er battlen om medicinsk cannabis fx set mere end 3000 gange, og nået ud til mere end 7000 brugere.

 

 

 

 

 

 

 

X