Praksisdagene 2018

Foto fra praksisdagene - Der mingles

Den 5. april og 17. april holdte KAP-S Store Praksispersonaledag for praksispersonalet fra almen praksis i Region Sjælland, kort efter fulgte Store Praksisdag, for de praktiserende læger i Region Sjælland, der som noget nyt i år blev afholdt som et internat, fra 4.-5. maj. Praksisdagene var nogle gode dage, med liv, god stemning, erfaringsudveksling og inspirerende oplæg.

Vi optog en del af de spændende oplæg, så du nu får mulighed for se eller gense dem. Vi havde desværre ikke mulighed for at filme alle sessionerne, som deltagerne kunne vælge i mellem på dagen.

Vi har så vidt muligt interviewet alle vores oplægsholdere, om deres oplæg, hvor de kort fortæller om deres pointer.

Du kan se interviews, oplæg tilhørende slides henholdsvis under materialer til Store Praksisdag og materialer til Store Praksispersonaledag, eller du kan klikke dig ind direkte herunder.

Se interviews, oplæg og slides fra Store praksispersonaledagene her.

Se interviews, oplæg og slides fra Store praksisdag her.

Ærgrer du dig over at du ikke kom med? Eller glæder du dig bare til næste års praksisdage?? Du kan allerede nu sætte kryds i kalenderen for næste års praksisdage.

Store Praksispersonaledag 2019 holdes:

  • Korsør: Tirsdag d. 2. april 2019
  • Holeby: Torsdag d. 11. april 2019

Store Praksisdag 2019 holdes:

  • Korsør: Fredag d. 10. til lørdag d. 11. maj 2019

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen i 2019.

 

KAP-S søgere deltagere til planlægningsgruppen

Hvis du har lyst til at være med i planlægningsgruppen for næste års praksisdage – så skriv til os på kap-s@regionsjaelland.dk Vi søger både praktiserende læger og praksispersonale.

Fredag aften d. 4. maj, holdte POL-S generationsskiftelounge. Loungen var godt besøgt – 37 havde tilmeldt sig loungen, både potentielle købere og sælgere men også dem, som blot havde køb og salg i tankerne, selvom det først ville være en realitet om et par år. Se stemningsbillederne her.

Foto fra praksisdagene - generationsskifteloungen
X