Velkommen på Lægedage – torsdag d. 16. november 2017

Indlæg fra d.

Fight club hver dag

I går var endnu en fantastisk dag på Lægedage med rigtig mange besøgende på vores stand. Dagens battle handlede om medicinsk cannabis, og det var en bragende succes! Mere end 1.600 har set streamingen af battlen mellem formand for DSAM, Anders Beich og praktiserende læge og ph.d studerende Peder Ahnfeldt-Mollerup. Har du endnu ikke set battlen, kan den ses her

Kig endelig forbi KAP-S’ stand 017C! Udover dagens fight club byder vi også på en forfriskende juice fra Wish og en god snak om dagens emner:

  • Thomas Nielsen, datakonsulent – kom og få gode råd til at højne din praksis IT-sikkerhed, eller book et besøg og modtag undervisning i brugen af Webpatient eller FMK.
  • Heidi Mortensen, sekretariatsleder – hør hvordan KAP-S’ er organiseret.
  • Rune Ahrensberg, praktiserende læge og kvalitetskonsulent – få en god snak om involvering af læger i kvalitetsarbejdet.

Gå ikke glip af dagens fight club, hvor PLO’s næstformand Niels Ulrich Holm & regionsrådsformand Jens Stenbæk battler mod hinanden. Battlen sker kl. 13.15-13.30

Temaet er: Udbudsklinikker. Kom og hør meningsudveksling og argumenter for og imod.
Journalist Rasmus Birkerod, kendt fra Tv2 Øst vil styre debatten og udfordre begge kombattanter.

Fights’ne bliver live-streamet via facebook hver dag, hvor I kan følge med (eller se senere), hvis I ikke lige er i Bella Centret eller online, når fighten udspiller sig.

Vi ses!

 

Der er lukket for kommentarer.

X