Gruppeledertræf 2023 – tilmeld dig nu

af

Gruppeledere i DGE-ordningen i Region Sjælland inviteres til Gruppeledertræf 2023 d. 27.-28. oktober.

Vi indtager Kobæk Strand Hotel og Konference, som ligger naturskønt i 1. række ud til Storebælt.

Fredagens program byder på ”Alt det praktiske”, såsom gennemgang af økonomien for DGE-grupperne og DGE-Sjaelland.dk.

Der vil være rig mulighed for at komme med spørgsmål til alt det administrative, til DGE-Systemet mm.

Programmet byder også på erfaringsudveksling blandt grupperne. Vi ser gang på gang, hvordan grupperne inspirerer hinanden til nye spændende emner og samarbejder, samt hvordan de bliver gode støtter for hinanden i svære situationer.

Efteruddannelsesvejlederne vil informere om tilbud fra PLO-E.

Og vi vil løfte sløret til noget af den nye DGE-platform.

Lørdag er der fagligt program.

Vi har inviteret skuespiller, instruktør og kommunikationsekspert Brian Hansen til at indhylde os i Kommunikation og kropssprog med et godt drys humor.

Hvis kommunikationen er på 100% viser forskningen, at de 80% af den reelle kommunikation findes i vores kropssprog. Det siger en del om den måde, som vi oplever hinanden på. Vi meddeler ting med vores kropssprog – især når vi slet ikke siger noget. Bevægelser, udstråling og udtryk er ofte mere sigende end ord. Derfor skal vi være opmærksom på, hvilke signaler vi sender med vores krop og på andres signaler.

I stressede og pressede situationer har vi en tendens til ikke at lytte til vores og andres krop, og bliver derfor let væltet af det uventede.

Som skuespiller kalder Brian sig selv for en ‘moderne nar’. Han aflæser omstændighederne og uddrager skarpsindige pointer, der på en frækt og karikerende henvender sig til deltagerne.

Brian tager fat i vores fordomme om os selv og andre, og rusker op i vores forudindtagede holdninger til andre mennesker. Foredraget viser genkendelige episoder og typer fra hverdagen.

Når det drejer sig om de mere tåbelige og alvorlige eksistenser, viser Brian arketyperne, som de fleste af os kender, og de situationer vi alle oplever hver dag.

Brian mestrer at fornemme, hvorledes kroppen sladrer om vores tanker, især når vi ikke er klar over det. Din krop siger meget om, hvad du egentlig mener, og på den måde sætter Brian fantasi og tanker i gang med mødet mellem mennesker som udgangspunkt.

Lyder det interessant? Så tilmeld dig lige her – https://www.tilmeld.dk/gruppeledertraef2023

Tilmeldingsfristen er d. 25. september 2023.

Deltager du i hele Gruppeledertræffets program, får du som gruppeleder, gruppelederhonorar på 5000 kr., samt forhøjet tabt arbejdsfortjeneste på 4000 kr.

Beløbet udbetales via sygesikringsafregningen via ydernummer. Gem bekræftelsesmail fra din tilmelding.