Practice Based Small Group Learning (PBSGL)

af

PLO-E har indgået en aftale, med NHS Education i Skotland, om et udbud af de såkaldte PBSGL-moduler (Practice Based Small Group Learning).

PBSGL-modulerne omhandler specifikke medicinske emner og udbydes som en del af den selvvalgte efteruddannelse.

Modulerne består af en række patienthistorier, informationssektion, spørgsmål til diskussion i grupperne og en referenceliste. For at gennemføre modulerne skal gruppen udpege en facilitator, der kan sikre, at gruppen får mest mulig læring ud af modulerne.

For at være facilitator i en PBSGL gruppe, skal man have et tillægskursus til sin facilitatoruddannelse.

PBSGL-modulerne kan gennemføres i en DGE-gruppe, supervisionsgruppe eller lignende, hvor I mødes 5-12 læger omkring jeres faglige udvikling.

Vi anbefaler at I er 8-10 læger om modulerne, da det faglige udbytte kan blive mindre, hvis I er for få eller for mange.

Modulerne kan gennemføres på 3 timer.

Prisen for et enkelt modul er 5.000 kr. for en gruppe (materiale sendes til gruppelederen/facilitatoren) og 16.500 kr. for fire moduler. Hvert modul er godkendt som en halv dags selvvalgt efteruddannelse.

Prisen for et PBSGL-modul kan dækkes af rådighedsbeløbet fra din DGE-gruppe, optil max. 5000,- pr. møde + udgifter til en facilitator max. 5000,- (i alt 10.000,-).

Du kan læse mere om PBSGL på PLO-E’s hjemmeside her.