Vælg Klogt

af

Kloge valg gør hverdagen nemmere og mere effektiv i en travl praksis-hverdag

Find anbefalinger fra Vælg Klogt på Sundhed.dk

I et nyt samarbejde tager Vælg Klogt et vigtigt skridt. Nu kan anbefalinger nemlig findes samlet på Sundhed.dk – en side, som rigtig mange patienter, pårørende og ansatte i sundhedsvæsenet i forvejen bruger til at finde råd og vejledning om sygdom og behandling.

Guide til udvikling af lokale anbefalinger

Der er stor efterspørgsel på anbefalinger fra Vælg Klogt,
Vælg Klogt udtaler:
“Vi ville ønske, at vi kunne imødekomme det hele og udvikle mange flere anbefalinger, end vi gør – men vores arbejde er mere end bare ord på et stykke papir.   Vores anbefalinger bliver udviklet i et ligeværdigt samarbejde mellem sundhedspersoner og patienter – lige fra udvælgelsen af områder til den færdige formulering. Det tager tid, men vores inddragende processer er afgørende for, at der er opbakning til vores arbejde fra både personale og patienter.
Vi vil gerne hjælpe jer, som står og tripper for at komme i gang med at fjerne det unødvendige i jeres egen afdeling, klinik eller organisation. Derfor har Vælg Klogt udviklet en guide med seks steps til at udvikle lokale anbefalinger. Guiden er baseret på Vælg Klogts principper.”

Spørgsmål og svar om Vælg Klogt

Hvad definerer Vælg Klogt som unødvendigt? Hvordan udvælger Vælg Klogt anbefalinger? Og er det sikkert at følge Vælg Klogts anbefalinger?   Det er nogle af de spørgsmål, Vælg Klogt får om arbejdet med at udvikle anbefalinger. Hvis du vil blive klogere på Vælg Klogt som organisation, har Vælg Klogt lavet et dokument med 10 spørgsmål og svar.