Indlæser Kurser & arrangementer
Gruppeledertræf 2019
Kurser og arrangementer

Gruppeledertræf 2019

27. september 2019 kl. 13:00 - 28. september 2019 kl. 12:30

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

I år har vi delt DGE-gruppeledertræffet op, så vi fredag arbejder med, hvor I er lige nu i jeres DGE-grupper, hvordan I kan bruge DGE-systemet og hjemmesiden, hvilke muligheder der er for refusion for efteruddannelsesaktiviteter, og som afslutning på fredagens program et inspirationsoplæg om, hvordan dans kan bruges i arbejdet med patienter og som inspiration til i DGE-grupperne.

Lørdag står Ib Ravn for programmet. Han er Ph.d., lektor, mødeforsker og faciliteringstræner, DPU, Aarhus Universitet. Ib Ravn har udgivet fem bøger om facilitering, bl.a. ”Facilitering: Ledelse af møder der skaber værdi og mening”

Fokus i lørdagens program er bedre gruppemøder gennem facilitering

Hvordan får man gruppemøder, der er lærerige, værdiskabende, involverende og muntre?

Det gør man ved at facilitere dem. Det vil sige styre deres form stramt og venligt, så indholdet og formålet fremmes bedst muligt. Facilitering er en form for myndig og inkluderende mødeledelse, der næsten umærkeligt bringer det bedste frem i de tilstedeværende, så gruppen sammen får delt den fornødne viden og alle har bidraget optimalt.

Der introduceres en række redskaber til mødefacilitering, og deltagerne afprøver dem i mindre, faciliterede grupper. Central er den kunst at fokusere en diskussion, når en meget-talende mødedeltager har sadlet kæphesten og er på vej ud over prærien.

Tilmeldingsfrist 

Deadline for tilmelding er d. 1. august 2019

Detaljer

Start:
27. september 2019 kl. 13:00
Slut:
28. september 2019 kl. 12:30
Begivenhed Tags:

Sted

Marienlyst Strandhotel
Nordre Strandvej 2A
Helsingør, 3000 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
Se Sted hjemmeside