Indlæser Kurser & arrangementer
Gruppeledertræf 2021
Kurser og arrangementer

Gruppeledertræf 2021

27. oktober 2021 kl. 15:00 - 29. oktober 2021 kl. 12:00

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Er du gruppeleder i en DGE-gruppe i Region Sjælland? Så skal du da med på Gruppeledertræf.

Efteruddannelsesvejleder Jakob Olsen, fortæller i en video, hvorfor du bare skal med i år!

I år bliver et helt særligt gruppeledertræf: Efteruddannelsesvejlederne fra Region Hovedstaden og Region Sjælland har slået sig sammen om et enestående træf til jer.

I dejlige omgivelser på Tivoli Hotel skal vi arbejde med læring gennem leg og musik under temaet ”Hvordan spiller vi hinanden bedre?”.

Vores oplægsholder Peter Vuust er hjerneforsker, jazzbassist og leder af Center for Music in the Brain, hvor han leder 30-40 forskere på daglig basis. Som forsker er han Danmarks ledende ekspert inden for feltet musik og hjerne. Han har grundlagt Center For Music in the Brain, som i 2020 modtog sin anden bevilling fra Danmarks Grundforskningsfond på 46 millioner kroner.

Samtidig har han siden først i 1990’erne ledet sit eget jazzorkester, medvirket på mere end 100 musik-albums og var i 2014 nomineret til en Danish Music Award med albummet My September Song. Udover at være forsker og musiker, er han også kendt for sine spændende foredrag, hvor han fortæller om, hvad der sker med hjernen, når den påvirkes af, spiller, eller lytter til musik.

Vi vil høre input til, hvordan vi kan gøre hinanden bedre i relation til læring, samarbejde og fællesskab i vores grupper.

Opholdet vil herudover byde på leg i forskellige former, samt mulighed for spa, hygge og inspiration mellem gruppeledere på tværs af de to regioner. Endvidere får I mulighed for at deltage i en workshop, hvor vi arbejder på et oplæg til et muligt kommende nationalt gruppeledertræf.

 

Kort sagt: dette er træffet I bare skal med på!

Med venlig hilsen
Efteruddannelsesvejlederne i Region Sjælland og Region Hovedstaden

 

Detaljer

Start:
27. oktober 2021 kl. 15:00
Slut:
29. oktober 2021 kl. 12:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Tags:
, ,

Sted

Tivoli Hotel

Arrangør

KAP-S i samarbejde med KAP-H