Teamviewer fjernsupport
Datakonsulenter

IT-sikkerhed og informationshygiejne

Har du styr på klinikkens IT-sikkerhed og informationshygiejne?

IT-sikkerhed og informationshygiejne – få et gratis besøg fra datakonsulenten.

Når man taler GDPR så dukker der ord op som  IT sikkerhed, Data sikkerhed, Disaster Recovery,  Whitelisting, Ransomware og hacking.. Ja der findes mange betegnelser og ingen af dem er naturlige for sundhedsfaglige personer.

Så vi i KAP-S har opfundet termen informationshygiejne. Det dækker over jeres adfærd og hverdagens omgang med patienternes følsomme informationer. Vi tilbyder hjælp til en pragmatisk tilgang til GDPR i jeres praksis.

Hvad er de lavt hængende frugter mht. at højne jeres sikkerhed og opnå en optimal beskyttelse af patienters data.

Vil du være sikker på, at din IT-sikkerhed og informationshygiejne er i top, så kontakt én af vores to datakonsulenter og book et gratis 4 timers besøg.

De første 2 timer foretager datakonsulenten en scanning af netværket, og forsøger med stikprøver, at se hvor og hvilke persondata der måske kan finde udenfor lægesystemet. De fysiske forhold gennemgås også. Dette munder ud i en slags ”tilstandsrapport” til jeres praksis, som I nemt kan tage udgangspunkt i, hvis I efterfølgende ønsker at foretage ændringer i arbejdsgangen, for at højne jeres IT-sikkerhed og informationshygiejne.

De efterfølgende 2 timer er sammen med alle i praksis. Her gennemgås ”tilstandsrapporten”. I får eksempler på hvad der eventuelt er fundet af uhensigtsmæssigheder, hvordan I sikrer jer mest optimalt, og I får tips og tricks til hvordan I nemt opnår en god IT-sikkerhed og informationshygiejne. Datakonsulenten omtaler det netop informationshygiejne, da der er mange information i praksis som ikke er digitale.  Hvor lydt er venteværelset? Er det muligt for patienter at snakke fortroligt med sekretæren?  Osv.

 

Læs i næste afsnit om det gratis besøg man som almen praksis i Region Sjælland kan booke

Her er en samling af konkrete råd om IT sikkerhed som i kan printe og hænge i frokoststuen

Hvad kan jeg selv gøre i min praksis ?

Plakat til venteværelset

itsikkerhed

Book et besøg = Skriv til

[email protected]