Teamviewer fjernsupport
Datakonsulenter

IT-sikkerhed og informationshygiejne

Har du styr på klinikkens IT-sikkerhed og informationshygiejne?

IT-sikkerhed og informationshygiejne – få et gratis besøg fra datakonsulenten.

De informationer, der behandles i almen praksis, er oftest følsomme og såkaldt personhenførbare. Alle, sundhedsfaglige såvel som patienter, er enige om, at disse informationer selvfølgelig skal håndteres fortroligt, samt opbevares sikkert, og udelukkende være tilgængeligt for de rette personer.

I hverdagen er det praksis selv som er dataejer, og dermed har I al ansvar mht. behandling, opbevaring, adgang til, samt sikring af patienternes følsomme informationer. Jeres lægesystem har blot ansvaret for journalsystemet samt at tage backup af dette, hvis I har indgået aftale derom.

I skal have styr på både de digitale informationer, fysiske (papirer)  samt verbale informationer (samtaler).

Læs mere om bedre digital sikkerhed her.

Vil du være sikker på, at din IT-sikkerhed og informationshygiejne er i top, så kontakt én af vores to datakonsulenter og book et gratis 4 timers besøg.

De første 2 timer foretager datakonsulenten en scanning af netværket, og forsøger med stikprøver, at se hvor og hvilke persondata der måske kan finde udenfor lægesystemet. De fysiske forhold gennemgås også. Dette munder ud i en slags ”tilstandsrapport” til jeres praksis, som I nemt kan tage udgangspunkt i, hvis I efterfølgende ønsker at foretage ændringer i arbejdsgangen, for at højne jeres IT-sikkerhed og informationshygiejne.

De efterfølgende 2 timer er sammen med alle i praksis. Her gennemgås ”tilstandsrapporten”. I får eksempler på hvad der eventuelt er fundet af uhensigtsmæssigheder, hvordan I sikrer jer mest optimalt, og I får tips og tricks til hvordan I nemt opnår en god IT-sikkerhed og informationshygiejne. Datakonsulenten omtaler det netop informationshygiejne, da der er mange information i praksis som ikke er digitale.  Hvor lydt er venteværelset? Er det muligt for patienter at snakke fortroligt med sekretæren?  Osv.

Book et besøg = Skriv til

[email protected]