POL-S

Generationsskifte

Hjælp til generationsskifte

POL-S har udviklet en pakke med forskellige tilbud, der kan understøtte processen henimod generationsskifte. Der er både tilbud til dig, som er kommende køber eller sælger af en klinik.

Vi tilbyder hjælp til det gode møde mellem dig og enten en sælger eller køber. Vejen hen til ”godt solgt” består af mange skridt, overvejelser, forberedelser og beslutninger, så det kan være en længere proces, før du er i mål og har købt eller solgt.

Som køber og sælger tilhører I typisk to forskellige generationer, nemlig de yngre og de erfarne. Det kræver ofte forberedelser at få etableret en målrettet dialog på tværs.

Som sælger er det nødvendigt, at du kender den yngre generations ønsker og behov for at kunne lave effektiv og målrettet salgskommunikation. POL-S inviterer sælgere og købere til generationsskiftelounge 2 gange om året. Her hjælpes sælger eller køber, med at komme tættere på andre, som enten vil sælge eller købe.

POL-S tilbyder coaching og sparring. Samtalerne tager udgangspunkt i de 2 værktøjer “tilstandstjek” og “min drømmeklinik”.

Som sælger kan du få gratis hjælp til udformning og grafisk opsætning af salgsbrochure, du skal dog selv betale for trykningen. Du kan vælge at anvende vores udkast til en salgpjece.
Der kan via POL-S rekvireres en professionel erhvervsfotograf, der efter dit valg tager fotos af klinik og lokalområde.

Du kan som sælger også få gratis besøg af en indretningsarkitekt, der giver gode råd om salgsfremmende ”quick fixes” i indretning.

Kontakt POL-S

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte KAP-S via mail [email protected] eller telefon: 9356 6670.