Indlæser Kurser & arrangementer
Klyngekoordinatortræf 2024 -1
Kurser og arrangementer

Klyngekoordinatortræf 2024 -1

21. marts

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

D. 21. marts holdte vi Klyngekoordinatortræf, med fokus på trivsel.

 

Vi har været så heldige at få Anette F Pedersen/Peter Vedsted med på video. De vil fortælle om den netop publicerede rapport fra Forskningsenheden for Almen Praksis Aarhus om alment praktiserende lægers psykiske arbejdsmiljø og jobtilfredshed 2023.

I forlængelse af dette vil Slagelseklyngen dele deres erfaringer fra arbejdet med den første trivselsklyngepakke; Trivsel og arbejdsglæde.

Martin Bodekær Larsen, POL-S-konsulent vil fortælle om den nye KiAP trivselspakke: ”Samarbejde og fællesskab”, og hvilke muligheder klyngen og de enkelte klyngemedlemmer har for hjælp og sparring fra KAP-S.

KAP-S lancerer en ny Modul-model: ”Kronisk nyresygdom” med klyngepakke, implementeringsprojekt og podcast. Vi giver en kort introduktion til modulerne.

Inden vi spiser vil vi tale med jer om en eventuel Buddy-ordning hvor I som klyngekoordinatorer vil få mulighed for en lidt tættere sparringspartner ift. klyngekoordinatoropgaven.

 

Materialer:

Slideshow om den publicerede rapport fra Forskningsenheden for Almen Praksis Aarhus om alment praktiserende lægers psykiske arbejdsmiljø og jobtilfredshed 2023. v. Anette F Pedersen/Peter Vedsted

Slideshow om Slagelseklyngens erfaringer fra arbejdet med den første trivselsklyngepakke; Trivsel og arbejdsglæde

Slideshow om KiAP trivselspakke: ”Samarbejde og fællesskab”, og hvilke muligheder klyngen og de enkelte klyngemedlemmer har for hjælp og sparring fra KAP-S. v. Martin Bodekær Larsen

Detaljer

Dato:
21. marts

Arrangør

KAP-S
Telefon:
93566670
E-mail:
kap-s@regionsjaelland.dk